Брендови "Фенди" и "Версаце" организовали су комбиновану ревију, на којој су учестовала многа позната имена из света моде, попут Наоми Кембел и Емили Ратајковски, али ипак сву пажњу украла је млада Лилa Мос.

Фото: Профимедиа

 

 

Она је на писти прошетала у купаћем костиму бренда Версаце и краткој јакни, а у првом плану нашле су се њене витке ноге и један детаљ који је многима привукао пажњу. У питању је инсулинска пимпица, која је била залепљена на њеној левој бутини.

Манекенка је на Инстаграму поставила фотографије са модне ревије, означила брендове Фенди и Версаце и истакла да јој је била велика част што је била њихово промотивно лице.

Фото: Профимедиа

 

 

У свом посту Лила Мос није придавала пажњу свом уређају, за који се чини да је "омнипод", уређај који се може носити било где на телу. Али када су обожаваоци то приметили, похвалили су њен храбар потез.

"Као неко ко је дијабетичар Т1 (и бивши модел), ХВАЛА што си свој уређај носила на проклетој писти!", написао је један коментатор. "Ти си краљица и желим ове слике свуда јер што више делимо Т1 дијабетес, то је боље."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SELF (@selfmagazine)

 

Она је, наиме, у свом интервјуу за "Тхе Кит" прошлог августа открила своје здравствено стање за које се, према Клиници Мејо, верује да је узроковано комбинацијом генетских предиспозиција и фактора средине.

Она је том приликом изјавила следеће:

- Мислим да многи људи не знају да имам дијабетес - рекла је Мос на питање да подели нешто ново о себи. 

Фото: Профимедиа

 

 

- То се не види споља, тако да нико не би сазнао само док вас гледа. Ја имам тип 1. Без ове пумпе не бих била жива - открила је тада млада Лила Мос.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".