Дева Касел девојка је која плени стасом, харизмом и природном лепотом коју је засигурно наследила од своје мајке, несумњиво и званично најлепше жене света, Монике Белучи. Она је синоћ "украла" шоу на Диоровој ревији на Недељи моде у Паризу, а нико није могао да склони поглед са њеног тако једноставног, а тако очаравајућег изгледа којим је пленила у граду светлости.

Фото: Профимедиа

 

 

Да "ивер не пада далеко од кладе" видимо на примеру ћерке некадашњег глумачког пара - Монике Белучи и Вансена Касела који су током свог заједничког живота добили две ћерке - старију Деву која успешно хода стазама успеха и славе у манекенском свету, и млађу Леони која сада има 13 година.

Дева, која је сада заштитино лице чувеног бренда "Долче и Габана", као својевремено њена мајка, красила је насловнице француског магазина "Ел", а на насловној страни италијанског "Вога" фотографисала се заједно са својом мајком Моником.

Фото: Профимедиа

 

 

На ревији се појавила у широким тегет панталонама и корсету исте боје, а блејзер у тону са комбинацијом носила је у руци. Једноставно, стилски уравнотежено, а веома ефектно и елегантно. Дуга црна коса и минимална шминка само су појачали глам утисак.

Фото: Профимедиа

 

 

Иако су јој раније често оспоравали лепоту говорећи да исту ипак није наследила од мајке, изгледа да генетика најбоље чува за крај, те је она са годинама све лепша и лепша.