Након што је у серији "Америцан Хоррор Сторy" глумила лик Руби Мек Денијел, у новој сезони се вратила као студенткиња Кендал Кар која се упушта у страствену везу са својим професором.

Фото: Профимедиа

 

 

Каја се већ у првој епизоди десете сезоне популарне серије која носи поднаслов "Деатх Валлеy" скинула до краја и снимила вруће сцене вођења љубави о којима не престаје да се прича.

Топ тема су и сцене које је снимала у пустињи у минијатурном црном бикинију у којем је показала своје витко тело и већ је јасно да је пред њом блистава каријера, како на писти, тако и у глумачким водама.

Фото: Јутјуб принтскрин/Master Movies

 

 

Откако је упловила у глумачке воде, бацила је око на глумца серије "Еуфорија" с којим је у складној вези. А иако су многи мислили, након што је потврдила везу са глумцем, да га скрива од јавности, Каја и Џејкоб Елроди су се први пут појавили заједно на црвеном тепиху поводом гала вечере у Лос Анђелесу.

Фото: Профимедиа

 

 

Младу манекенку су повезивали и с колегинцом Каром Делевињ с којом је неколико пута размењивала њежности у јавности, а знале су и да објављивују су заједничке изазовне фотографије на друштвеним мрежама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".