Наташа Нинковић, власница осмеха и погледа који се не заборавља тако лако, слови за једну од наших најлепших глумица. Иако је велики поборник природног изгледа, увек је истицала да је присталица естетских корекција, само у оној мери колико је потребно да се одржава добар изглед.

Тако је Наташа Нинковић у априлу освежила своје лице, а тиме се похвалила и на Инстаграму.

Фото: В. Данилов

 

 

- Заслужан за мој свеж изглед - написала је она уз селфи са доктором код кога је радила естетску корекцију.

Сматра да су подочњаци на њеном лицу њен заштитни знак и исиче да јој за сада не сметају и да не намерава да их оперише. Мада је признала да се премишљала неколико пута.

Фото: Инстаграм принтскрин/natasaninkovic

 

 

- Нисам против пластичних операција. Хиљаду пута сам размишљала да оперишем подочњаке. Хоћу-нећу, али нисам. Похвалила бих доктора да сам то урадила. Још ми не сметају у тој мери, осим у јутарњим сатима. Ако ми заиста буде сметало, у смислу да утичу на моје самопоуздање, ја ћу то да урадим. Али нико не може да ми каже да пумпање горње усне утиче на било шта, сем да изгледају вештачки и претерано – испричала је прелепа глумица једном приликом.

 

Са друге стране, у медијима се спекулисало да је проблем са подочњацима решила уз помоћ технике зване фитнес за лице. Наиме, ради се о методи која сасвим природно подиже чело, обрве, капке и образе, смањује подочњаке, боре и мишичну напетост, а у исто време ослобађаја и од стреса. Али, Наташа никада није потврдила да је овако нешто применила на свом лицу.

Глумица посебне харизме је недавно прославила свој 50. рођендан и прави је пример како су године само број, а да добар изглед, заправо, долази изнутра. Како наглашава, за њега је најбитније како зрачих и какву енергију емитујеш, преноси "Стил".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Ане Ивановић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".