Nataša Ninković, vlasnica osmeha i pogleda koji se ne zaboravlja tako lako, slovi za jednu od naših najlepših glumica. Iako je veliki pobornik prirodnog izgleda, uvek je isticala da je pristalica estetskih korekcija, samo u onoj meri koliko je potrebno da se održava dobar izgled.

Tako je Nataša Ninković u aprilu osvežila svoje lice, a time se pohvalila i na Instagramu.

Foto: V. Danilov

 

 

- Zaslužan za moj svež izgled - napisala je ona uz selfi sa doktorom kod koga je radila estetsku korekciju.

Smatra da su podočnjaci na njenom licu njen zaštitni znak i isiče da joj za sada ne smetaju i da ne namerava da ih operiše. Mada je priznala da se premišljala nekoliko puta.

Foto: Instagram printskrin/natasaninkovic

 

 

- Nisam protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano – ispričala je prelepa glumica jednom prilikom.

 

Sa druge strane, u medijima se spekulisalo da je problem sa podočnjacima rešila uz pomoć tehnike zvane fitnes za lice. Naime, radi se o metodi koja sasvim prirodno podiže čelo, obrve, kapke i obraze, smanjuje podočnjake, bore i mišičnu napetost, a u isto vreme oslobađaja i od stresa. Ali, Nataša nikada nije potvrdila da je ovako nešto primenila na svom licu.

Glumica posebne harizme je nedavno proslavila svoj 50. rođendan i pravi je primer kako su godine samo broj, a da dobar izgled, zapravo, dolazi iznutra. Kako naglašava, za njega je najbitnije kako zračih i kakvu energiju emituješ, prenosi "Stil".

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Ane Ivanović

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".