Постоје хороскопски знакови који су због своје нарави, посебне дубоких емоција којима располажу, подложнији манипулацији у љубавним везама него остали знакови. Када некога заволе, могу затворити очи на све лоше стране свога партнера и игнорисати њихове покушаје контроле.

Близанци

Људи рођени у овом хороскопском често се изгубе у љубавним везама. Воле да излазе, упознавају људе и друже се, а то даје прилику њиховом партнеру да искористи ситуацију и манипулише њима. Када воле, слепи су на партнеров утицај на њих и неће се заузети за себе нити супротставити се, а све због љубави коју осећају. Већином завршавају повређени.

Рак

Припадници овог хороскопског знака имају дубоке емоције према партнеру. Они им постају свет и због тога су осетљиви. Дуго им треба схвате стварне намере свог партнера јер често занемарују све знаке који се појављују током везе.

Вага

По природи, Ваге су поприлично несигурне. Перфекционисти су када је у питању балансирање послова, али неодлучни су и не стоје иза својих речи што њиховим партнерима даје прилику да манипулишу њима. Ваге верују у истинску љубави и стога се не суочавају с проблемима већ погодују неразумним захтевима свог партнера.

Стрелац

Стрелчеви имају меко срце и често следе траг који им показују њихови партнери. Често се лако поуздају у људе, а након што поверују да је њихов партнер у праву, никада то не доводе у питање. Стрелац никада не тражи логику иза онога што њихов партнер говори и ради те овај став њиховог партнера доводи у позицију погодну за манипулацију.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".