Postoje horoskopski znakovi koji su zbog svoje naravi, posebne dubokih emocija kojima raspolažu, podložniji manipulaciji u ljubavnim vezama nego ostali znakovi. Kada nekoga zavole, mogu zatvoriti oči na sve loše strane svoga partnera i ignorisati njihove pokušaje kontrole.

Blizanci

LJudi rođeni u ovom horoskopskom često se izgube u ljubavnim vezama. Vole da izlaze, upoznavaju ljude i druže se, a to daje priliku njihovom partneru da iskoristi situaciju i manipuliše njima. Kada vole, slepi su na partnerov uticaj na njih i neće se zauzeti za sebe niti suprotstaviti se, a sve zbog ljubavi koju osećaju. Većinom završavaju povređeni.

Rak

Pripadnici ovog horoskopskog znaka imaju duboke emocije prema partneru. Oni im postaju svet i zbog toga su osetljivi. Dugo im treba shvate stvarne namere svog partnera jer često zanemaruju sve znake koji se pojavljuju tokom veze.

Vaga

Po prirodi, Vage su poprilično nesigurne. Perfekcionisti su kada je u pitanju balansiranje poslova, ali neodlučni su i ne stoje iza svojih reči što njihovim partnerima daje priliku da manipulišu njima. Vage veruju u istinsku ljubavi i stoga se ne suočavaju s problemima već pogoduju nerazumnim zahtevima svog partnera.

Strelac

Strelčevi imaju meko srce i često slede trag koji im pokazuju njihovi partneri. Često se lako pouzdaju u ljude, a nakon što poveruju da je njihov partner u pravu, nikada to ne dovode u pitanje. Strelac nikada ne traži logiku iza onoga što njihov partner govori i radi te ovaj stav njihovog partnera dovodi u poziciju pogodnu za manipulaciju.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".