Шкорпија 

Често се људи овог хороскопског знака претварају да су умиљати попут јагњета, док се у неком тренутку не испостави да су страшни и опасни вукови.

У самој астролошкој природи мистериозне и тајновите Шкорпије лежи жеља да сакрије свој прави карактер. Врло често ни најближи људи представника овог знака не схватају сасвим јасно своју праву суштину.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Неспособност људи рођених у знаку Близанаца да поделе своја истинска осећања и мисли чини да их многи људи доживљавају управо као лицемере.

Близанци не воле да разочарају друге и већа је вероватноћа да ће им рећи неку пријатну лаж него што ће их узнемирити непријатном истином. Представници овог хороскопског знака стварају утисак о искреним и поверљивим личностима, али често се испостави да је то обмањујућа утисак. Близанци никада не говоре шта мисле о одређеном питању док не чују мишљење већине о њему.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Људи Ваге су лицемер број један у читавом Зодијаку. Увек знају истину о стварима, али никада неће рећи шта виде или осећају ако то може да изазове неку врсту „забуне“. Ваге имају тенденцију да закопају главу у песак попут ноја и не умешају се у било какву расправу или контроверзу, бранећи став у који верују.

Представници овог астролошког знака су врло велики манипулатори и чине све да се други осећају добро, само да не би нарушавали сопствени мир и спокој.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".