Када заврше емотивни однос или брак, многи људи имају тенденцију да за разлаз криве бившег партнера. Ипак, постоје људи којима астрологија налаже највише развода и раскида, а у којима ће они бити главни кривци.

Фото: Профимедиа

 

 

Многи од нас нису свесни својих мана, које једном морају да испливају на површину, а често могу да буду и разлог неуспелих љубави. Ево о којим знацима је реч:

Ован

Овнови никада нису у потпуности посвећени јер обожавају да скитају. Не држи их место, увек су у покрету и то најчешће смета њиховим партнерима. Када је веза озбиљна, често се дешавају конфликти. Током расправе, Ован жели борбу, а то је један од главних разлога што им предстоји највише разлаза са људима.

Бик

Једна од највећих мана Бикова јесте да што ће се пре заљубити у материјално, него у одређену особу. Бикови су одани, али тврдоглави, због чега могу доста времена да проведу љути. Често од партнера могу да чују да их то одбија, а самим тим, деси се и раскид или развод. Делују превише негативно, иако је то далеко од истине.

Девица

Не можете да будете задовољни. Имате проблем са свиме и увек се фокусирате на оно што је негативно, без обзира колико те ствари могу бити безначајне. Стално кукате како су ствари могле да буду боље, а самим тим партнер осећа да са вама не постоји позитивност. То је оно због чега одустају од везе са вама.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

НАПРАВИТЕ ЛЕЖЕРНЕ ПЛЕТЕНИЦЕ: Идеална фризура за летње дане

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".