Помрачење Сунца у Шкорпији 25. октобра доноси снажну покретачку енергију која ће већину знакова приморати на промене. И то промене набоље… Оне које подразумевају лични раст и развој а у многим случајевима и сазревање и добијање битака за које смо веровали да су неосвојиве куле.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Дуго сте сањали да имате среће. Јесен ће бити невероватно време за вас. Штавише, срећа ће утицати не само на финансијску сферу. Ваш пут до успеха није као пут других људи. Бићете унапређени кроз чинове.

Такође имате прилику да завршите озбиљан пројекат. Какав ће вам тачно бити овај период тешко је предвидети. Али дефинитивно имате све шансе за успех.

Стрелац

Показали сте максималну одлучност, а сада ће сви ваши поступци почети да дају резултате. Радујте се ономе што вам се дешава. Прилику да се обогатите добићете већ у септембру ове године. Ова награда ће бити резултат великог рада који сте уложили раније.

Можете себи честитати на постизању циља. Поставите нове задатке. Не помаже нам увек срећа. Стога, покушајте да се ослоните на своју снагу више него иначе.

Вага

Ове јесени ће вас напустити све лоше мисли. Сада ћете јасно разумети каква ће бити ваша будућност. Садашњост ће вам дати море радости. Очекује вас материјално благостање. Сада не морате да прибегавате штедњи.

Можете се потпуно опустити с тим што одмор не треба да буде претеран. У супротном, пропустићете многе нове прилике.

Јарац

На јесен и за вас долази срећно време. Снови ће вам се брзо остварити. Моћи ћете да достигнете ниво зараде на који већ дуго рачунате. Сада ће постати очигледно да сте на правом путу. Све ваше акције вас неминовно воде ка успеху.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".