Ован

Ован је знак којим влада Марс. Марс је планета акције, агресије и сексуалности. Дакле, Ован је знак који ће највероватније варати без размишљања. Његова импулсивност и жеље му може замаглити расуђивање. Овнови имају кратак распон пажње и романтични партнери који су им се некада чинили свеже и узбудљиво одједном се могу учинити досадним што их одводи до следеће особе која им привлачи пажњу. Када причамо о скривању афере, Овнови ће покушати да је сакрију, али ће имати проблема да у томе и успеју. Они су нагли и нестрпљиви, што може проузроковати грешке. Неће сами од себе признати превару, али ако их неко суочи са том чињеницом, биће директни поводом тога и признаће.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Од свих знакова у Зодијаку, Близанци су убедљиво највећи прељубници. Они представљају дуалност Близанаца, тако да постоје минимум две стране њихове личности од које треба да се чувате. Близанцима треба разноликост, слобода и флексибилност у њиховим животима како би били срећни. Они представљају социјалне лептире. Ћаскање и упознавање људи у току дана испуњава њихову потребу за комуникацијом и социјализацијом. Близанци воле да од свега имају по два, некад и више од тога, а та жеља се не зауставља само на материјалним стварима.

Разлог за те дупле жеље је потреба да удовоље емоционалним и менталним аспектима својих жеља. Понекад, то може укључити истраживање неколико веза у исто време. За Близанце то није варање, они имају много лабавију дефиницију шта значи бити веран.

Иако никад немају намеру да преваре, понекад се то једноставно деси. Када до тога дође Близанци ће наћи начин да заобиђу причу о томе. Они су веома паметни и наћи ће начин да сакрију своју превару од партнера. Ако их којим случајем партнер ухвати, Близанци су у стању да кажу све што партнер жели да чује и да оду и преваре их поново. 

Фото: Профимедиа

 

Вага

Ваге су љубитељи природе и пацифисти су. Симболизују их тасови Ваге, самим тим баланс им је изузетно важан, а одржавање романтичне везе је део тога. Ако Вага вара, то је због тога што траже да испуне оно што осећају да не добијају од партнера у вези. Осећају се ужасно, јер су варали али како би задржали мир учиниће све што је у њиховој моћи да то сакрију од партнера.

Ваге нису толико тајновите, па их њихова дела често одају, јер нису скривена и људи примећују. Када се суоче са партнером, прво негирају превару. Али, када их прикују уз зид, признају своју индискрецију. Партнере може да утеши чињеница да ће бити искрени и схватиће да они у суштини нису намеравали да варају. Вага све док је испуњена веран је партнер.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Попут Близанаца и Ваге, рибе су такође знак дуалности. Као што можете видети на њиховом симболу, представљају га две рибе које пливају у супротним правцима. Интригира их поларитет, па их често привлаче другачије личности од оне с којом су у вези. Носе ружичасте наочаре и трава им са друге стране изгледа зеленије, јер су склони бежању кад наиђу на неку препреку.

Када говоримо о чувању тајни, Рибе су одличне у томе. Оне једноставно сматрају да није њихово да причају о туђим стварима, као ни о својим. Иако би Рибе могле уживати у афери, не уживају у варању. Ако су несрећни са тренутном ситуацијом, често почињу да фантазирају и тада улазе у афере. Не воле конфликте и самим тим ће чувати тајну о превари колико год могу. Добра ствар јесте да варање није у њиховој природи. Све док сте пажљив и емпатичан партнер, Рибе ће бити верне.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".