Како астролози наводе, сваки знак има једу изразиту врлину која га карактерише и која се може сматрати као супермоћ.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Ваша супермоћ је то што сте неустрашиви. Веома сте храбри, преузимате ризике, прави сте авантуриста и врло вероватно сте тип особе који би улетео у запаљену згрду да спасе некога, што је за сваку похвалу.

Бик

Ваша супермоћ је издржљивост, упорност. Када нешто усадите себи у главу, не постоји ништа што ће вас спречити да то и остварите. Нико не би требало да покушава да вам тада стане на пут јер ћете га "прегазити" без проблема.

Близанци

Ваша супермоћ је прилагодљивост. Можете да се нађете буквално био кад и било где, за кратко време ћете било где постати омиљени у друштву. Не плаше вас промене, напротив, то вам доноси узбуђење и изазов.

Рак

Ваша супермоћ је емпатија. Понекад се чини као да можете да читате између редова шта људи говоре и да боље од других разумете шта се дешава. Увек разумете како се други осећају, чак и онда када ни они не признају сасвим своја осећања.

Лав

Ваша супермоћ је утицај који имате на друге, тако да сте сјајан вођа. Људи се увек угледају на вас, а вама и те како прија да будете у центру пажње. Добра ствар је да углавном не искоришћавате свој утицај, барем не намерно.

Девица

Ваша супермоћ је то што умете да поправите "покварено". Инстинктивно знате шта треба да урадите да би зацелиле старе ране и тиме помажете људима око себе да се боље осећају.

Вага

Визуелизација је ваша супермоћ. Можда вам на први поглед звучи смешно, али не потцењујте је. Визуелизацијом и фокусом успевате да привучете сјајне ствари у свој живот и остварујете све што желите.

Шкорпија

Ваша супермоћ је харизма. Имате "оно нешто", што у комбинацији са вашом мистериозном личношћу људе привлачи попут магнета. Неодољиви сте.

Стрелац

Радозналост је ваша супермоћ. Веома сте отворени према новим искуствима, углавном вас вуку путовања и користите сваку прилику за то. Стално желите да учите нешто ново.

Јарац

Ваша супермоћ је хумор. Склони сте томе да све гледате кроз призму хумора и то вас у многим ситуацијама спасава. Својом позитивношћу извлачите оно најбоље из људи око себе.

Водолија

Ваша супермоћ је способност да се стално мењате. Када вам се чини да сте у неком безизлазној ситуацији, једноставно почнете све испочетка. Ако вас не поштују довољно на послу, тражите нови, ако нисте задовољни везом, радите на себи и тражите другог партнера...

Рибе

Машта је ваша супермоћ, као и способност да стварате нешто ни из чега. Ваше идеје и креативност вас издвајају из масе, а машта вам помаже и када се нађете у неким тешким ситуацијама.

БОНУС ВИДЕО:

УБИЦА НЕГАТИВНЕ ЕНЕРГИЈЕ: Ћилибар има разна лековита својства, а овај је најквалитетнији...

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".