11. августа очекује нас пун месец који ће свој врхунац достићу у 21.36 часова. Иначе, ово ће бити последњи Супермесец ове године, а како астролози тврде натераће нас да преиспитамо своје жеље, али и да се присетимо свих идеја и мисли које смо занемарили.

Такође, овај феномен подстиче стратсвене пројекте и даје нам самопоуздање да преузмемо креативне ризике. На шта год да се фокусирате, у овом периоди ће кулминирати, а на која 4 знака ће највише утицати пун месец, откријте у наставку.

Фото: Профимедиа

 

 

БИК

Искористите ова период а направите паузу, размислите и прилагодите се препрекама које су се недавно појавиле у вашем животу. Ово ће бити добродошло успоравање, посебно у светлу чињенице да их чека пуно фрустрације и динамичног темпа на послу.

ЛАВ

Овај пун Месе посебно ће погодити ваше поље односа, па тако можете очекивати турбуленте тренутке, бар док не разбистрите главу и не отворите срце. Очекује вас дилема између онога што вам поручује разум, а што срце. Останите верни својим потребама и жељама, и покушајте да пронађете компромисно решење, оно увек постоји, чак и ако га не видимо најјасније.

ШКОРПИЈА

Оно што је извесно да ћете унутар себе осетити борбу између меког, емоционалог дела свог бића и оног који има потребу да се заштити. Такође, овај период ће обојити ваше озбиљне намере, односно потези који би могли да се односе на читав ваш живот. То може да буде куповина или најам животног простора или обнављање или ревидирање односа са неким веома блиским у оквиру породице - родитељима, браћом и сестрама.Такође, ово може и да се односи на потенцијални прелазак у заједнички простор са емотивним партнером, али и напуштање родитељског дома.

ВОДОЛИЈА

За Водолије ово ће бити веома интезиван период у којем ће добити снагу да прихвате све своје ексцентричности и да их убудуће без стида покажу свету. Будите слободни да се понашате неконвенционално и да се отварате емоционално. Иако ћете бити веома озбиљни, то не значи да ћете се осећати лоше. Напротив, пратиће вас осећај да је све исправно и баш онако како треба да буде.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".