Пре тачно 47 година син Секе Саблић дошао је на свет, а глумица никада јавно није желела да открива ко је његов отац и зашто му је дала своје презиме.


Упркос томе што га је у најстрашнијим временима одгајала сама драмска уметница, позната по истанчаном смислу за хумор и раскошном таленту, успела је да од наследника Стефана Саблића направи дивног момка, који је данас посвећен супруг и отац двоје малишана деветогодишњег Леона и трогодишње Дине.

Фото: В. Данилов

 

Као што сви знају Стефан је кренуо мајчиним стопама, позоришни је редитељ по струци. Постдипломске студије завршио је у Тел Авиву и радио је у лабораторији за редитеље у центру Линколн у Њујорку.

Иако је врло талентован и стручан тешко је у домовини долазио до посла а права у сусрет изашла му је поносна мајка која је заједно са њим изнедрила дивну представу "Госпођа Роза". 

Фото: АТА имагес

 

Приликом промовисања позоришног комада Сека и Стефан по први пут су се заједно појавили у јавности, заправо у једној телевизијској емисији, где су између осталог говорили и о свом односу. Док је редитељ кроз осмех тврдио да мајка воли да му се у све меша, глумица се правдала речима:

Фото: В. Данилов

 

- Трудим се да се не мешам, мада га потајно шпијунирам и контролишем. Али и он има много поверења у мене па се не љути ако сам понекад мало агресивна и досадна. Ћути и саслуша све шта кажем, а даље је на њему - казала је Сека.

БОНУС ВИДЕО:
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".