Емотивни живот Мирјане Карановић није нешто што је протеклих година много занимало медије.


Након што је драмска уметница, за коју многи тврде да "стари као вино" и с годинама све боље изгледа, одлучила да уплови у везу са 20 година млађим колегом из Босне Ермином Браво јавност је почела да се интересује и за тај сегмент њеног живота. Дечко Мирјане Карановић, актуелни, од тог момента постала је стандардна тема градских кулоара, што глумица не воли, међутим несвесно објавама на "Инстаграму" она потпирује машту многих на ту тему.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/mirjanakaranovic

 

 Најновија фотографија, једна од ретких на којима је глумица у мушком друштву, привукла је одмах пажњу Мириних обожаватеља и пробудила знатижељу. Сви су се запитали ко је харизматични мушкарац крај ког она позира на љуљшци и ногама се додирује и да ли је можда управо он дечко Мирјане Карановић.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/mirjanakaranovic

 

Будући да је Мира већ неко време тврдила да је сама, сви су се обрадовали могућности да је коначно пронашла сродну душу и понадали да дотични џентлмен поседује све квалитете које је она раније напомињала да њен изабраник треба да има.

- За глумицу је неопходно да има партнера на кога може да се ослони и да буде потпуно сигурна да ће је подржати кад треба, а да при том не размишља о томе да ли је без гардеробе - говорила је Мира.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".