Сања, сестра Тање Бошковић, две године је млађа од глумице, ипак кроз живот се показало да је драмској уметници њена подршка у најтежим тренуцима била најзначајнија.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

 

Заједно су одрасле, заједно училе да кувају, једна за другу биле су ту када су стварале породицу, а тврде да се никада нису посвађале што им је мајка духовито замерала.

- Мама је једном приликом рекла: "Баш ме нервирате што се никада нисте посвађале". Не знам да ли су сви такви, али нас две јесмо - рекла је раније Сања, на шта се Тања надовезала коментаришући ред, рад и дисциплину која је током одрастања владала у њиховом дому.

- Увек је свако знао свој посао када смо биле мале. То је исто јако важно, да просто што она ради боље уради она, а оно што ја радим боље урадим ја. И то је фантастично, у кујини се то нарочито види. Сања прави колаче најбоље на свету, не постоји уопште неко ко прави боље. Нећу онда да се петљам.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

 

За разлику од сестре која је била вичнија у припреми слаткиша Тања је увек боље знала са шиваћом машином те је тако за три сата осмислила Сањи матурску хаљину и сашила јој је. Анегдоту од тога дана препричава Сања кроз осмех:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

 

- На брзу брзину све припремамо, док се ја шминкам Тања порубљује два пуна круга и пуши цигару. У једном моменту видим је како уместо цигарете у уста ставља иглу. То је било потпуно помрачење мозга - духовито је испричала сестра Тање Бошковић, док је глумица додала да су увек у четири руке све брже завршавале и све је у животу текло лакше јер лепо је имати некога свог ко те воли безусловно.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Тања Бошковић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".