Близанци

Близанци су ваздушни знак, трећа кућа је његов задати положај, а његов планетарни владар није нико други до сам Меркур. Начин на који лете око гомиле и причају и флертују и чини се да мењају мишљење из трена у трен, само показује колико брзо њихов мозак функционише. 

Близанци су сјајни када је у питању академско знање, са способношћу да се упознају с било којим новонасталом ситуацијом, они ће се брзо снаћи. Међутим, тамо где су они најдоминантнији јесте преношење тог знања.

Јако су добри саговорници, Близанци брзо уче кад могу да слушају како неко говори, а њихова способност повезивања са свим врстама различитих људи чини их фантастичним учитељима.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Између тенденције Ваге да удовољи свима и бриге коју улажу у свој телесни изглед, у почетку би се могле чинити помало плитке. Свакако не делују као хиперинтелигентне свезналице.

Немојте се заваравати - овај ваздушни знак има "кефало". То је једноставно лако занемарити, јер ретко натрљају своју интелигенцију некоме у лице. Једном када постану сигурне да могу да поделе своје знање, а да нико не мисли да се понашају бахато или су аргументовани, држаће се сопственог знања готово у било ком академском разговору.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Девица којом такође влада Меркур, рођена је за спровођење истраживања. Воли да саставља листе чињеница и података, да води детаљне прорачунске таблице, тражи и анализира обрасце и аномалије.

Део онога што Девицу чини тако паметном јесу њене способности организације; као да имају огромну базу података у глави у којој је све што су икада научили савршено категоризовано и означено. Могу доћи тамо и извући шта им треба, чак и ако је то невероватна ситница коју би неко други давно заборавио.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".