Бик

Ово је срећан и повољан месец за вас, а нећете имати проблем да оставрите многе своје циљеве. Добар аспект Венере и Сунца даје вам самопоуздање, а Јупитер побољшава ваше поље пријатељства и љубави. Марс вам доноси савршену комуникацију, па они који су у романтичним везама успеће да реше многе старе неспоразуме. Са друге стране, слободни Бикови су авантуристи, теже променама, па је могуће да ћете на неком путовању или новом кругу пријатеља срести особу која вам може померити тло под ногама.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Август вам доноси изразито нежан и страствен љубавни живот. Положај планета вам помаже да трагате за правом љубави, а Меркур олакшава комуникацију са партнером. Усамљени ће бити подстакнути да уђу у љубавну вези и имаће виша самопоуздања него икада.

Шкорпије које су у дугој вези почињу да побољшавају свој однос и труде се да више пажње посвете партнеру. Сада вам је љубав центар Универзума, а могуће је и обнављање старих страсти.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Током целог месеца љубав са партнером биће топла и нежна. Осећаћете се као да сте на почетку везе. Успевате да пронађете баланс између каријере и љубави. Бићете иновативни и пуни изненађења, што посебно позитивно утиче на парове који су у дужој вези.

Слободне Девице Марс и Венера подстичу да одважно приступе новој љубави. Сада много лакше отварате своје срце, показујете емоције и своју нежнију страну. Могуће је да ћете изненада срести особу која може бити баш ваша права љубав, сродна душа. Слушајте интуицију.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".