Сестрић Рикија Мартина, Денис Санчез који има 21 годину је оптужио свог 50-годишњег ујака, тврдећи да су њих двојица били у сек*уалној вези седам месеци. Данас је речено да младић има психичких проблема. Он је иначе син Рикијеве полусестре  Ванесе Мартин. 

Суд је претходно донетру одлуку о забрани приласка Рикију Мартину одбио после овог доказа.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

- Баш као што смо и очекивали, суд није продужио налог за привремену заштиту.Тужилац је потврдио суду да је одлуку о одбацивању предмета донео сам, без икаквог спољног утицаја или притиска - навео је Мартинов правни тим у саопштењу док се певач у суђење укључио преко Зума.

Овај инцидент је свакако шокирао јавност широм света а иако је процес одбачен на суду, како екслузивно пише "ТМЗ", чини нам се да епилог тек предстоји.

Сестрић је тврдио да су он и Мартин прекинули везу два месеца после  седам месеци забављања. Према његовим речима и налогу у који су имале увид порториканске новине "Ел Воцеро", певач није прихватио раздвајање па је виђен како лута у близини његове куће у најмање три наврата. Такође је навео да је Мартин "конзумирао велике количине алкохола и дроге".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Сеада Мемића Вајте

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".