Sestrić Rikija Martina, Denis Sančez koji ima 21 godinu je optužio svog 50-godišnjeg ujaka, tvrdeći da su njih dvojica bili u sek*ualnoj vezi sedam meseci. Danas je rečeno da mladić ima psihičkih problema. On je inače sin Rikijeve polusestre  Vanese Martin. 

Sud je prethodno donetru odluku o zabrani prilaska Rikiju Martinu odbio posle ovog dokaza.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

- Baš kao što smo i očekivali, sud nije produžio nalog za privremenu zaštitu.Tužilac je potvrdio sudu da je odluku o odbacivanju predmeta doneo sam, bez ikakvog spoljnog uticaja ili pritiska - naveo je Martinov pravni tim u saopštenju dok se pevač u suđenje uključio preko Zuma.

Ovaj incident je svakako šokirao javnost širom sveta a iako je proces odbačen na sudu, kako eksluzivno piše "TMZ", čini nam se da epilog tek predstoji.

Sestrić je tvrdio da su on i Martin prekinuli vezu dva meseca posle  sedam meseci zabavljanja. Prema njegovim rečima i nalogu u koji su imale uvid portorikanske novine "El Vocero", pevač nije prihvatio razdvajanje pa je viđen kako luta u blizini njegove kuće u najmanje tri navrata. Takođe je naveo da je Martin "konzumirao velike količine alkohola i droge".

BONUS GALERIJA: Iz albuma Seada Memića Vajte

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".