И птице на грани већ су чуле највећу вест из света познатих ове године - да су Бен Афлек и Џенифер Лопез једно другом коначно рекли "да".


Након што су почетком двехиљадитих раскинули веридбу, провели раздвојени 17 година, венчавали се, разводили, изградили породице и велике каријере, пар се помирио у априлу 2021, а пре неколико дана су се венчали.

Фото: Профимедиа

 

Џеј Ло, жена која је сама по себи бренд, одрекла се свог презимена и убудуће ћемо је знати као - госпођу Џенифер Лин Афлек! "Бенифер" је започела свој брачни живот на малој и интимној церемонији у Лас Вегасу, а латино дива не крије да је ван себе од радости.

- Успели смо. Љубав је лепа. Љубав је љубазна. Показало се и да је љубав стрпљива. Двадесет година смо били стрпљиви - поручила је Џенифер и додала да је њено венчање с Беном Афлеком била најбоље вече у њиховим животима.

Фото: Профимедиа

 

Према писању америчких медија, венчању су присуствовала њихова деца - Макс и Еме Муњиз, које је Џенифер добила током брака с Марком Ентонијем, као и Вајолет, Серафина и Самјуел, који су дошли на свет током брака Бена Афлека и глумице Џенифер Гарнер.

Многи су се питали где се у тренутку романтичног венчања које је чекао цео свет налазила младина имењакиња и Афлекова бивша супруга, а она је сама дала одговор.

Глумица је, наиме, на Инстаграму објавила да је викенд провела на калифорнијском језеру Тахо, а на фотографији коју је поделила видимо је насмејану и како ужива у чарима природе.

 Судећи по фотографијама, није искључено да је Џенифер на овом путовању била сама, али се спекулише да јој је друштво правио њен дечко Џон Милер, чије фотографије глумица не дели на друштвеним мрежама, нити прича о њиховој љубави јавно.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jennifer.garner

 

Након што се Бен Афлек помирио за Лопезовом, спекулисало се да Гарнерова није одушевљена и да је одлагала да Бенова и њена деца упознају татину стару-нову девојку.

- Џен ће се сложити када буде сигурна да је пред Беном и Џеј Ло дуга веза и када деци буде пријатно да буду у њеној близини - каже извор близак глумици. Други извор је додао да је Гарнерова скептична у вези с "Бенифер" и плаши се да ће деца бити изложена беспотребној љубавној драми.

Фото: Профимедиа

 

Међутим, чим се испоставило да ова романса није кратког даха и да су Бен и Џеј Ло озбиљни у својој намери да својој љубави дају нову шансу, Џенифер Гарнер је за Ноћ вештица пристала да се и она лично упозна са певачицом и проведе време с њом.

- Сви се слажу и фокус је увек на деци. Џенифер, Бен и Џен Гарнер су се увек трудили да њихова деца имају предивну Ноћ вештица - рекао је за People извор близак овој великој породици. - Њихова деца су се спријатељила и хтела да иду заједно. Имало је смисла да крену сви.


Након што се прочуло да Афлек и Лопезова планирају венчање, Гарнерова је пријатељима поверила да је срећна што је њен бивши муж баш са латино дивом и да сматра да она одлично утиче на њега.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jennifer.garner

 

- Ове две жене поштују једна другу, као мајке и као особе. Оне разговарају и више пута су ћаскале. Знају да ће једна другој бити део породице за цео живот - истакао је недавно избор близак Бену Афлеку.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".