- Морам да вам признам како већ јако дуго не славим рођендане па ми 'мој дан' прође као сваки други дан. Доиста ми не представља ништа битно јер га нисам бирао, да сам нешто бирао онда би ми то било пуно важније, а овако дан као сваки други. Но, морам да нагласим како ја славим сваки дан - рекао је Владо, оснивач бенда "Сребрна крила" са којима свира и данас.

Прошли, јубиларни 70. рођендан му је на Фејсбуку честитала његова бивша супруга, виолончелисткиња Ана Руцнер (41), док ове године на њеним друштвеним мрежама нема честитке.

Калембер је за време гостовања у једној емисији говорио о томе како је упркос разводу, са Аном остао у добрим односима.

Фото: Јутјуб принтскрин/Radio Nacional

 

- Седели смо у судници, но не на супротним странама, ми смо заједно седели и Ана ме чак примила за руку, на шта нам је судиница рекла: "Је ли ово нека шоубиз фора?" Рекох не, договорили смо се да се венчамо, договорили смо се да се разведемо - признао је Калембер који са Аном има шеснаестогодишњег сина Дариана.

Владо дан-данас слови за једног великог срцоломца, а интервјуу за Уну је рекао нешто више о томе.

- Има пуно митова, па је то један од њих. Ја то тако не доживљавам и не проживљавам, тако да то што се около прича то је оно као о духовима, сви причају о њима, нико их не види. Мислим лепо је то чути, ласка, јер на крају дана, сви смо ми крвави испод коже - закључио је Владо.

Подсетимо, 1978. је основана група "Сребрна крила". За новим су бендом тада сви полудели, али и за његовим члановима, посебно Владом. Две године касније Владо је напустио групу и започео самосталну каријеру. Калембер је 2018. прославио 40 година каријере.

БОНУС ВИДЕО: