Амерички глумац Бред Пит (58) тренутно промовише свој нови филм "Брзина метка", који је у уторак приказан у Берлину.

Нешто лежерније окупљање ипак је подразумевало црвени тепих, а глумац је на овај догађај стигао у посебној одевној комбинацији.

Наиме, Бред је пред фото-репортере стао одевен у лепршаву браон сукњу до колена, коју је комбиновао са раскопчаном розе кошуљом од лана и браон лаганим сакоом.

Фото: Профимедиа

 

Ово необично летње издање глумац је употпунио кожним комбат чизмама црне боје, а понео је и златне огрлице и наочаре за сунце.

Бред је, иначе, познат по томе што има много тетоважа, које обично не показује пречесто, па је ово била ретка прилика за његове најватреније обожаватељке да виде цртеже који красе Питове ноге. Тако је његова браон сукња показала да Бред на десној потколеници има тетоважу у облику главе носорога и људске лобање.

Фото: Профимедиа

 

Познато је да глумац има истетовиран француски израз absurdities de l’ existence (фр. "живот је апсурд"), иницијале своје деце, обрисе најпознатије алпске мумије "леденог човека" Еција, као и Румијев цитат "Далеко изван идеја о добру и злу постоји поље - то је наше место сусрета".

 


Реакција дама су, као и иначе када се Бред Пит појави било где у било каквом издању, пуне одушевљења. "Бред Пит у сукњи, ух, овај призор је преузео мој мозак", "Какво самопоуздање, браво, Бреде", "Бред Пит је обукао сукњу и изгледа никад боље", "Ево вам једна фотографија Бреда Пита у сукњи да сломи виђење тога како се облачи прави мушкарац"... неки су од коментара.

Бред Пит је, иначе, више пута у прошлости носио женску одећу, а најпознатији пример је његов едиторијал сниман 1999. за Rolling Stone, у ком смо га видели у више хаљина.

 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".