Џенифер Лопез и Бен Афлек добили су дозволу за склапање брака у округу Кларк, Невада, а она је извађена 16. јула и гласи на њихова легална имена - Бенџамин Газа Афлек и Џенифер Лин Лопез, преноси "ТМЗ".

 

Иако се нагађало да ли су информације тачне, венчани лист, који показује да је Џеј Ло од сада Џенифер Афлек, и фотографије које су се појавиле на интернету потврдиле су приче о крунисању ове велике љубави.

После 20 година, свет је коначно дочекао да види испред олтара Џеј Ло и Бен Афлека, младенци су и више него срећни, а њихове прве фотографије са венчања круже интернетом.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear)

Пар изгледа пресрећно, а Џенифер је попут девојчице у једноставној, дугој белој хаљини, са једноставном фризуром и беспрекорном шминком.

Поводом њихове веридбе пре три месеца Џеј Ло је рекла:

"Да ли сте икада помишљали да ваш највећи сан може да се оствари? У суботу увече док сам била на мом омиљеном месту на земљи (кади са пенушавом купком), мој прелепи, вољени мушкарац је клекнуо на једно колено и запросио ме.

 

 

Била сам потпуно неспремна на то и само сам га гледала у очи, смејући се и плачући у исто време, покушавајући да схватим да се после 20 година ово дешава поново. Остала сам буквално без речи, а он је рекао: "Је л' то да?". Одговорила сам му "ДА, наравно да је то ДА".

Осмехивала сам се толико широко, а сузе су ми се спуштале низ лице и осећала сам се толико невероватно срећно и испуњено!"

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Незаборавна филмска дива Мерилин Монро

(Блиц жена)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".