Нина Сеничар, српска водитељка и глумица, пре девет дана након вишегодишње складне везе са америчким глумицем Џејом Елисом стала на "луди камен".

Нина је сада на друштвеним мрежама поделила прве фотографије са венчања, на којима је видимо у прелепој, белој венчаници, док се он одлучио за несвакидашње, бордо одело.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)


- 9. јул 2022. године... Заувек! - написала је водитељка у опису објаве.

 

Венчање је одржано у дворцу у Тоскани, у чувеном здању "Villa Mangiacane", а локацију је одабрала управо Нина, која је одувек маштала да се уда на месту као што је ово.

Чувени амерички "Vogue" поделио је једну фотку са венчања на свом Инстаграму.

- Одувек смо знали да ћемо се венчати у Италији јер смо ту ишли на прво путовање заједно - казала је Нина за поменут медиј.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

- О венчању нису желели да причају у јавности пре него што је одржано. Избор је пао на данашњи дан, а послужило их је време, па су све време уживали на отвореном по прелепом, сунчаном дану. На венчање нимало нису штедели - рекао је извор "Блица" близак овом пару на дан венчања.

Фото: Профимедиа

 

- Желели су да баш све буде као из бајке, а организација је коштала читаво богатство. На менију је било деликатеса и пића са свих страна света, док је Нина недавно имала девојачко вече, на ком је окупила све пријатељице. Тешко им је било да све држе у тајности, ал' се сав труд око свадбе и те како исплатио - додао је извор.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Јелена Тинска

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".