Један од највећих кантаутора на овим просторима, Момчило Бајагић Бајага, годинама уназад приватни живот чувао је далеко од очију јавности, али никада није крио да је, између осталог, за његову бриљантну каријеру заслужна и супруга Емилија.

Иако је о љубави са Емилијом увек причао са великим жаром, она се ипак угасила, и пар је, како пишу медији, решио да се разиђе.

Музичар се по овом питању, за сада није оглашавао.

Фото: Д.Миловановић

 

 

Живели су у истом крају, упознали се у аутобусу, а венчали 1989. године. Њихов брак је трајао три деценије, а добили су двоје деце, сина Марка и ћерку Анђелу.

Бајага није крио да му је Емилија увек била инсирација за љубавне песме које је написао. А како је причао, њихов однос опстао је захваљујући жениној снази и стрпљењу.

- Веза као веза никада није била у искушењу, али Еми свакако није било лако. Кад си јавна личност, свакакве ствари о теби се појављују у медијима. Ема је то стварно добро поднела, нарочито тих првих година нашег забављања, које су биле најлуђе. Ми нисмо могли да идемо на летовање негде где иду сви - рекао је раније Бајага, присећајући се једног њиховог одмора.

(Објектив)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Момчило Бајагић Бајага - ретроспекитва каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".