Jedan od najvećih kantautora na ovim prostorima, Momčilo Bajagić Bajaga, godinama unazad privatni život čuvao je daleko od očiju javnosti, ali nikada nije krio da je, između ostalog, za njegovu briljantnu karijeru zaslužna i supruga Emilija.

Iako je o ljubavi sa Emilijom uvek pričao sa velikim žarom, ona se ipak ugasila, i par je, kako pišu mediji, rešio da se raziđe.

Muzičar se po ovom pitanju, za sada nije oglašavao.

Foto: D.Milovanović

 

 

Živeli su u istom kraju, upoznali se u autobusu, a venčali 1989. godine. NJihov brak je trajao tri decenije, a dobili su dvoje dece, sina Marka i ćerku Anđelu.

Bajaga nije krio da mu je Emilija uvek bila insiracija za ljubavne pesme koje je napisao. A kako je pričao, njihov odnos opstao je zahvaljujući ženinoj snazi i strpljenju.

- Veza kao veza nikada nije bila u iskušenju, ali Emi svakako nije bilo lako. Kad si javna ličnost, svakakve stvari o tebi se pojavljuju u medijima. Ema je to stvarno dobro podnela, naročito tih prvih godina našeg zabavljanja, koje su bile najluđe. Mi nismo mogli da idemo na letovanje negde gde idu svi - rekao je ranije Bajaga, prisećajući se jednog njihovog odmora.

(Objektiv)

BONUS GALERIJA: Momčilo Bajagić Bajaga - retrospekitva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".