Каријера Момчила Бајагића Бајаге траје скоро као и његов брак са прекрасном Емилијом. Музичар своју љубав чува далеко од очију јавности и добро му иде.

Бајагину супругу ретко ћете приметити у медијима. Можда је то рецепт успеха њиховог брака, који траје већ 40 година.

Фото: АТА имагес

 

 

Занимљива је и чињеница да су се упознали у аутобусу. Седам година су живели заједно пре него што су се венчали. Момчило и Емилија у браку су од 1989. године.

- Ема је становала у Земуну, а упознали смо се у аутобусу. У бусу сам је први пут питао да ли би хтела да изађе са мном у недељу, а она је рекла да недељом не излази. Мени је то било као да ме је о’ладила, јер ко не излази недељом? Ема је ваљда излазила суботом, откуд знам. Ја онда нисам постављао никакво додатно питање, било ми је труба. Тек после неколико месеци смо профурали - истакао је музичар у једном интервјуу за "Новости".

Како је тада признао, све песме посветио је Еми којој није био лак терет његове славе.

- Веза као веза никада није била у искушењу, али Еми свакако није било лако. Кад си јавна личност, свакакве ствари о теби се појављују у медијима. Ема је то стварно добро поднела, нарочито тих првих година нашег забављања, које су биле најлуђе - испричао је једном приликом Бајага, па додао:

 

 

- Ми нисмо могли да идемо на летовање негде где иду сви. Сећам се да смо једног лета на Мљету отишли на неку далеку плажу да бисмо били сами. Међутим, однекуд се ту појавило петоро људи који су само седели и пиљили у нас. То им је, ваљда, било интересантно. Мени је најглупља фора била да говорим како немам девојку да би ме цурице јуриле. Људи те воле због музике. Да нисам правио добре песме, не би ме ни волели - каже Бајага.

(Новости)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Момчило Бајагић Бајага - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".