Снежана Ђуришић изгубила је више од 20 килограма и своју линију је довела до савршенства. Будући да је многе интересовало у чему је тајна и како је певачици пошло за руком да толико смрша, она је решила да стави тачку на нагађања и открије праву истину.

- Неко сам ко је хедониста, па се стога дешавају осцилације у килограмима. Велики број килограма сам скинула `92. године, док сам живела у Америци и то је било на начин о ком сам већ говорила и ком се већ писало. Од тада водим рачуна да осцилације не буду велике. Редовно вежбам са фитнес инструкторком Данијелом у удобности свог дома, идем на разне третмане који пријају кожи мојих година, негујем се… Уз све ово што можемо радити за себе по свом избору, највећа лепота долази изнутра. Најлепши накит је задовољство и жена је најлепша онда када је вољена и кад воли, говори кроз осмех певачица, која нема помоћ нутриционисте.

- Немам помоћ, сама сам себи нутрициониста. Мада сам раније користила услуге нутриционисте. Свесна сам да не треба да имам слаткише и теста у својој исхрани, које иначе обожавам, па када се усудим да то себи дозволим, трудим се да то буду мале количине. Вања стварно воли све да једе. Шта год да спремим, одушеви се, али издвојићу мој чувени сатараш, односно бећар паприкаш, то нам је омиљено јело, рекла је Снежана и признаје да је успела да се реши великог порока.

- Раније сам конзумирала никотин, али већ 12 година сам ослобођена те лоше навике. А ако се слаткиши броје у порок, онда имам један, искрена је певачица.

(Свет)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома певачице Снежане Ђуришић 1991. године

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".