Весна де Винча одлучила је да не једе ништа осим трешања, а како каже, реч је о ригорозном чишћењу организма.

Почетком јуна одлучила је да започне са чишћењем организма, а ту одлуку објавила је и на Инстаграм профилу. Својим пратиоцима открила је да је успешно ушла у осми дан гладовања, а потом и зашто једе трешње са коштицама.

 

- Била сам на свадби и попила сам кампари-ђус, али ништа нисам јела, иако је било дивне хране. Пила сам само воду са лимином - рекла је Весна.

Иако не конзумира храну, Весна је открила зашто је појела десет трешања са коштицама.

- Појела сам 10 трешања са коштицама, што је јако важно. Када су питали Далај Ламу шта му је циљ у животу, одговорио је: "главни циљ је редовна столица". По неки истраживањима, најбоље би било да се редовна столица деси у пет ујутру. То је мало теже, али после буђења треба имати столицу, јер она говори све о телу - рекла је Весна која ће се и даље придржавати ове ригорозне методе.

- Настављам са водом и лимуном, још увек нисам укључила жалфију, али то ћу од сутра ујуту. Осећам се много добро, али не само због столице, већ се интелектуално боље осећам. Енергија ми скаче - рекла је Весна.

Весна је десетог дана гладовања са својим пратиоцима поделила и кад треба престати са гладовањем.

 

Фото: Профимедиа

 

 

- Приближавам се оном стању који ће бити за 2-3-4 једног унутрашњог заноса. Занос је најређих и најлепших стања у животу. Мислим да сам скроз изгубила осећање глади, мало касно, али добро. Зашто је то важно? Важно је јер можете да наставите да гладујете лагано. Швеђани су утврдили да треба престати гладовати када се опет појави осећај глади. Тада је огранизам рекао "чист сам, сад можете да почнеш да ме прљаш". А крај гладовање престаје и кад се добије иделана тежина. За сада сам скинула једно четри килограма, а до идеалне тежине треба да смршам седам - рекла је Весна у видеу.

Важно је напоменути да се пре сваке дијете, детоксикације консултујте са својим лекаром.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".