Глумица је објавила заједничку фотографију са мајком на Инстаграм профилу и у знак сећања на њу јој се обратила на најемотивнији начин. У опису фотографије са мајком пише "најбољи пријатељу".

 

 

- Неко ми је рекао, када сам изгубила мајку, да ће прва година бити немогућа. Како буду пролазиле, изградићу снагу, а кад прође прва деценија, ране ће се поново отворити. Зато што ће ми бити сулудо да сам толико дуго без ње. У праву су. Веома сам рањива - написала је она, па је написала шта јој је значила и колико јој недостаје:

- Никад нећу заборавити то што нисам могла да се опростим од тебе. Никад нећу заборавити како улазим у твоју кућу, надајући се да ћеш се само однекуд појавити, иза угла. Никад нећу заборавити како сам се дан касније пробудила, молећи се да је све био само лош сан.

 

 

- Данас ћу је славити јер знам да ми је помогла да изградим своју породицу. Моја невероватна деца и муж ми помажу сваког дана да градимо нашу заједницу. Она је знала да је то све што сам желела. И знам да је са нама, увек. Данас ћу јести и пити оно што је она волела. Гледаћу са децом њене фотографије и авантуре и бићу захвална што је била моја барем неко време. Волим те, мама. Увек и заувек.

Када је изгубила мајку, Џенифер је имала 33 године.

Тада је ПР издао званично саопштење - "Породица жали губитак. Она је била анђео свима који су је знали и сви су захвални што је сада на бољем месту".

(24 седам)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".