Једна од најчуднијих изјава Ким Влајд јесте та да када је умро Мајкл Џексон да је видела ванземаљце на небу.

У том тренутку је осетила повезаност са универзумом. 

– Била сам у башти са пријатељем дан пошто је умро Мајкл Џекосн и видели смо два јака светла на небу. Била су око 20 пута већа од авиона. Лебдела су, а онда кренула у цик-цак јако брзо десетак минута. Било је то у локалним новинама и ми нисмо били једини људи који су то видели. То ми је променило живот. Осетила сам се повезано са универзумом и заиста ме је инспирисало, унело наду. Мислим да је то исто као када неко каже да је видео Бога- испричала је једном приликом.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ RETROVISOR

 

То није једини инцедент Ким. Она је својом појавом 2012. године у метроу непријатно изненадила путнике. Певачица је била под дејством алкохола, па је путници нису ни препознали. Када је њен брат извадио гитару, Влајдова је тада почела да пева, па су путници тек тада схватили о коме је реч.

Наводи се да се враћала са Божићне прославе. 

– После прилично трулог дана сам кренуо кући метроом и нисам могао да нађем слободно седиште. Онда је мушкарац извукао гитару и помислио сам: Ох, ево га! Онда је пијана жена почела да пева. Чекај мало, па ја знам тај глас?! То је стварно била Ким Вајлд! То ми је скроз улепшало дан. Хвала! Она је апсолутна легенда! Срећан Божић свима- написао је један од путника.

Певачица је била у браку са Халом Фаулером са којим има двоје деце: ћерку Роуз и сина Харија. ''ере Цоме тхе Алиенс''објавила је 2018. године, и то је уједно био њен 14. и последњи албум у каријери.

Ушла је у седму годину живота и бави се последњих неколико година баштованством које јој је помогло да преброди нервни слом који је доживела. 

(Објектив) 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".