Џенифер Анистон оставила цео свет у шоку, елементарним незнањем.

Наиме, позната глумица је дала интервју о новом пројекту који је снимила у Паризу, и мреже су се усијале због њених коментара о Украјини! Џенифер (53) је причала о комедији "Мурдер мyстерy 2" и том приликом изнела низ уврнутих коментара о рату у Украјини.

Џенифер је за "Пипл" говорила о наставку комедије из 2019. године у продукцији Нетфликса, и рекла да јој је било тешко јер је Париз "тако близу" Украјине. Раздаљина између Париза и Кијева је мало мање од 2.500 километара

 

 

- Било ми је тешко, био је велики изазов јер сам три месеца снимала у иностранству. Толико дуго нисам била раздвојена од својих паса још од почетка пандемије. Такође, Украјина је одмах ту близу, рекла је она.

- Осећала сам се тако бескорисно јер снимам комедију у тренутку када је започет рат у Украјини. Али онда сам подсетила себе да је људима сада баш то потребно. Требају им комедије, треба им да се смеју и да на минут забораве на бриге, рекла је она.

Џенифер је од почетка сукоба више пута изражавала подршку Украјини. Није познато да ли се само невешто изразила када је рекла да је Париз "одмах близу" Украјине, или заиста  знала колика је раздаљина.

БОНУС ВИДЕО:

Венчање Ане Дабовић и Илије Мустура

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".