Glumica je objavila zajedničku fotografiju sa majkom na Instagram profilu i u znak sećanja na nju joj se obratila na najemotivniji način. U opisu fotografije sa majkom piše "najbolji prijatelju".

 

 

- Neko mi je rekao, kada sam izgubila majku, da će prva godina biti nemoguća. Kako budu prolazile, izgradiću snagu, a kad prođe prva decenija, rane će se ponovo otvoriti. Zato što će mi biti suludo da sam toliko dugo bez nje. U pravu su. Veoma sam ranjiva - napisala je ona, pa je napisala šta joj je značila i koliko joj nedostaje:

- Nikad neću zaboraviti to što nisam mogla da se oprostim od tebe. Nikad neću zaboraviti kako ulazim u tvoju kuću, nadajući se da ćeš se samo odnekud pojaviti, iza ugla. Nikad neću zaboraviti kako sam se dan kasnije probudila, moleći se da je sve bio samo loš san.

 

 

- Danas ću je slaviti jer znam da mi je pomogla da izgradim svoju porodicu. Moja neverovatna deca i muž mi pomažu svakog dana da gradimo našu zajednicu. Ona je znala da je to sve što sam želela. I znam da je sa nama, uvek. Danas ću jesti i piti ono što je ona volela. Gledaću sa decom njene fotografije i avanture i biću zahvalna što je bila moja barem neko vreme. Volim te, mama. Uvek i zauvek.

Kada je izgubila majku, DŽenifer je imala 33 godine.

Tada je PR izdao zvanično saopštenje - "Porodica žali gubitak. Ona je bila anđeo svima koji su je znali i svi su zahvalni što je sada na boljem mestu".

(24 sedam)

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".