И поред многобројних покушаја да јавност сазна нешто више о љубавном животу некадашње тенисерке Ане Ивановић, често би остајали без одговора. Ипак, за овог њеног бившег дечка се лако сазнало јер су били из исте бранше.

Фото: Профимедиа

 

 

Наиме, Ана се забављала са Марком Стилитаном, богатим наследником који је својевремено такође бавио тенисом. Како се тада писало, Марк је Ану упознао преко Новака Ђоковића, а у вези су били током 2013. године.

 

 

Тада су ухваћени у Малибуу, али о својој вези никада нису јавно говорили. Ипак, након неколико месеци љубави уследио је раскид, а Ана је након тога љубав свог живота пронашла у Бастијану са којим има сада два сина.

 

 

Марк је рођен у Великој Британији, потиче из имућне породице, некада се бавио тенисом, а сада је посвећен приватном бизнису у фирми која се бави изградњом јахти, авиона и возова и има представништва у 25 светских земаља.

 

 

Тенисер је, али никада није успео да постигне значајнији успех на WТА листи. Ипак, у том свету је стекао значајна пријатељства, као што је и оно са Новаком Ђоковићем.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Јелена и Новак Ђоковић фондација

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".