Деценију већ траје складан брак Ивана Босиљчића и Јелене Томашевић. Ипак, мало ко зна да је њихова веза која се догодила у зениту каријера, младих и успешних уметника, пукла под притиском. Иван Босиљчић тада није био сам.

Фото: Н.Фифић

 

 

Када су се растали Јелена је силно патила, а како је својевремено говорила за медије, у то време Сергеј Ћетковић понудио јој је песму "Да ми је да ми се врати", коју она, скрхана емоцијама тада није могла да отпева.

Иван је са друге стране, Јелену покушао да преболи на други начин. Како се тада шушкало, баш у време велике емотивне кризе са Јеленом, Иван Босиљчић отпочео је романсу са Лидијом Новаковић, младом балерином, коју је упознао у "Позоришту на Теразијама", док су заједно радили на представи "Цигани лете у небо".

Млада балерина родом из Панчева, која још увек игра у "Позоришту на Теразијама" после само неколико месеци тајне романсе постала је бивша девојка Ивана Босиљчића.

 

 

Глумац који је схватио да љубав према Јелени не јењава дао је све од себе да је освоји. Уследило је тајно помирење са Јеленом, романтична веридба у Паризу, а затим су се 2011. једно другом заклели на вечну љубав. Од тада, однос крунисан ћерком Нином није више пролазио кроз кризе, а њих двоје постали су један од најстабилнијих парова на јавној сцени.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите слике са снимања серије "Где цвета лимун жут"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".