I pored mnogobrojnih pokušaja da javnost sazna nešto više o ljubavnom životu nekadašnje teniserke Ane Ivanović, često bi ostajali bez odgovora. Ipak, za ovog njenog bivšeg dečka se lako saznalo jer su bili iz iste branše.

Foto: Profimedia

 

 

Naime, Ana se zabavljala sa Markom Stilitanom, bogatim naslednikom koji je svojevremeno takođe bavio tenisom. Kako se tada pisalo, Mark je Anu upoznao preko Novaka Đokovića, a u vezi su bili tokom 2013. godine.

 

 

Tada su uhvaćeni u Malibuu, ali o svojoj vezi nikada nisu javno govorili. Ipak, nakon nekoliko meseci ljubavi usledio je raskid, a Ana je nakon toga ljubav svog života pronašla u Bastijanu sa kojim ima sada dva sina.

 

 

Mark je rođen u Velikoj Britaniji, potiče iz imućne porodice, nekada se bavio tenisom, a sada je posvećen privatnom biznisu u firmi koja se bavi izgradnjom jahti, aviona i vozova i ima predstavništva u 25 svetskih zemalja.

 

 

Teniser je, ali nikada nije uspeo da postigne značajniji uspeh na WTA listi. Ipak, u tom svetu je stekao značajna prijateljstva, kao što je i ono sa Novakom Đokovićem.

BONUS GALERIJA: Jelena i Novak Đoković fondacija

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".