Глумица Мирка Васиљевић од малих ногу део је јавне сцене, а свој пут је крчила сама, својим радом и трудом, али и неоспорним талентом.

Велика подршка у свему јој је супруг Вујадин Савић са којим има четворо деце, али поред њега, највећи ослонац јој је мајка Мирјана.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Al Jazeera Balkans

 

Миркина мајка је директорка Сектора за управљање ваздушним саобраћајем, метеоролошким услугама и услугама ваздухопловног информисања Контроле летења Србије, веома успешна у свом послу, те је ћерки била велики узор.

Са друге стране, о Миркином оцу се не зна ништа, осим да је одрасла без њега, као и да су недостатак надокнађивале деке и тече.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Blic

 

- То су неке теме о којима никада нисам причала у медијима. Увек сам се трудила да моје појављивање буде због посла. Никада нисам делила те породичне ствари. Везана сам за течу, деку, доскоро и деку са татине стране који је преминуо. Доста имамо тих јаких мушких фигура у породици за које сам везана. Такође, учитељ од првог до четвртог разреда много ми је значио тако да нису мањкале те неке мушке фигуре у мом животу - истакла је само једном глумица за медије и рекла да се њен отац звао Мирко, као и да је по њему добила име.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Љубав, навика, паника"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".