Глумица Мирка Васиљевић после сваке трудноће придржава се истог начина исхране! То јој је умногоме помогло да сваки пут у рекородном року смрша!

Ова млада мама четворо деце редовоно и тренира. А иако се породила пре само осам месеци, на њој се ништа не види!

- Мој доручак некада буде добро квалитетан - па ту буду и јаја и нека шунка са стране. Али гледам да онда не једем хлеб уз то. Ручак углавном буде месо са неким салатама или риба, ја сам неко ко воли да проба свашта. Вечера стварно треба да буде апсолутно лагана - да када поједете вечеру, малтене не осетите да сте је појели. И најбоље би било да вечерате до седам, осам сати увече. Или најбоље - идите да спавате па ћете заварати глад па ујутру, када се пробудите, може јачи доручак, открила је Мирка.

А наглашава да је кључ сваке добре форме дисципилна!

- Ако ја нешто нисам сигурна везано за исхрану или вежбе, првенствено питам свог тренера. А ако не добијем задовољавајући одговор тренера, онда се обратим Вујадину мада углавном Вујадин подржи речи тренера и онда схватим да то тако мора - а када добије јасне инструкције, Мирка се понаша дисциплиновано.

Колико добро изгледа видело сада слици коју је објавио њен дугогодишњи партнер и фудбалер Вујадин Савић. Наиме, они су били у заједничкој шетњи,а глумица је блистала у мајици и краткој сукњи.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/savicvujadin

 

Бонус видео:

 

 

 

(Жена.рс)