Глумица је изјавила да је у њеном животу почело све необично и да је прва препрека између ње и мужа била даљина. 

- Од када ја знам за своје постојање, код мене је увек све ишло необично и наопачке, почевши од тога да је посао нашао пут до мене, а не да сам га ја бирала. Вујадин и ја када смо почели да се забављамо у самом страту пошла је та одгромна, километарска раздвојеност. Ја сам била у Србији а он је отишао да игра са Француски клуб "Бордо". Наша веза је већ необично кренула, тако да у том неком старту све то то било необично и другачије.- започела је животну исповест глумица и наставила: 

- Наш живот се своди да на сваки 6 месеци нисмо сигурни где ћемо живети. Садаје дошао период где смо били мирни. Вујадин је завршио са својим ангажманом на Кипру, сада не знамо ни где идемо, ни како идемо ни када идемо.Крај августа ће бити моменат када ћемо да сазнамо, шта се дешава са клубом, јер је до тада тај летњи прелазни период. Самим тим наш боравак у Београду је неизвестан Једино што знам јесте да ја почињем сада неке стварчице што се тичу мног посла. Ја никада у каријери нисам правила неку превелику паузу. Увек сам се трудила да моја каријера буде на једном тасу ваге, а породица на другом. Када сам много више била посвећена породици рекла сам океј, хајде сада мало да се пословно ангажујем пословно. Када се зарадим кажем чекај ту је породица дај сада мало и њима да се посветим тако да то је предност мог посла што ето то може да се искомбинује, и може да се усклађује.

Фото: Д.Миловановић

 

Глумица је такође рекла да још увек не знају која је следећа локација на којој ће живети јер то зависи од Вујадиновог посла, али и да је она такође спремна да  настави каријеру.  Ретко је раније правила паузе, и увек је балансирала између породице и каријере. 

- Ја никада нисам рекла:"Ја сам жена домаћица и посвећена сам само породици и то ми је приоритет". Сваком од нас своји најмилији и у свесном и несвесном стању приоритет. Сматрам да остала поља не требају да се запоставе, управо због нашег унутрашњег задовољства, умутрашње енергије. Јер ако себи нисмо добри не можемо бити ником другом добри. Није битно да ли су то деца, партнер или било која друга фамилија. Ја сам од своје 19. године са Вујадином у вези, он је већ тада увелико био професионални фудбалер, који је кренуо са иностраним ангажмањима, ја сам већ тада снимала серије са Љубишом Самарџићем.Најдуже паузе су ми можда биле од месец дана, али то је већ  када је стомак толико велики, да ни сама сцене не може да поднесе толики труднички стомак и када је здраво  да се примирим и због бебе и због себе и тај порођај.  Углавном са се порађала у иностраним земљама, тако да нисам ни била у Србији. Али када стенем на ноге а то буде веом брзо, јер ми пријају трудноће, нисам богу хвала имала никаквих потешкоћа, ја сам се враћала. Никада нисам себи дозволила да се одрекнема каријере, јер знам колико сам као дете морала да се одричем. То је тада била моја жеља, јер сам се одрицала и рођендана, и прослава и распуста јер сам снимала.- наставила је Мирка. 

Фото: Н. Парушић

 

Такође, глумица нема помоћ на Кипру коју има у Србији. 

- И даље немам никакву помоћ. Много већу помоћ имам у Србији наравно јер сам ја веома везана за своју породицу. Нас је доста у породици, тако да ту сви међусобно једни дугима помажемо и већ добро знамо да погледимо откријемо шта коме треба. Ја сам навикла да су сви моји увек ту и ја увек идем да им помогнем, као и они мени. Исто тако то ја радим и за њих.- изјавила је. 

(Информер) 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".