Ћерка прослављеног певача Хариса Џиновића, Ђина, веома ја активна на друштвеним мрежама иако њени родитељи то баш и не подржавају.

 

 

Ђина редовно показује свог дечка, фудбалера Андреја Ђурића, али и гардеробу и нову вилу на Дедињу, што је некима засметало па су почели да је нападају на друштвеним мрежама:

- Зашто си толико утрипована материјалним стварима и показивањем виле - питали су Ђину у недавном “интервјуу” на Инстаграму. Но, имала је спреман одговор:

 

 

- Ја сматрам да нисам, можда грешим… Веома сам срећна што имам овакве родитеље, а исто тако сматрам да не бих могла да се бавим овим послом (ТикТок, Инстаграм - не сматрам да је то посао, али не знам како другачије да се изразим), кад бих само снимала главу на белој позадини. Ја снимам своје активности током дана, где идем, с ким, како сам се обукла… И то вас привлачи да ме “запратите”. Снимала или не, опет ћу се тако обући, опет ћу ту и ту изаћи, тако мој живот заправо изгледа. Веома сам захвална на свему, видели ви то или не, наравно да ценим и делим оно што имам, да помажем животињама и деци, новчано или у неким другим формама. Такве ствари се не каче, јер шаљу погрешну поруку и не раде се да би се објављивале - објаснила је Ђина.

 

 

- Има среће да моји родитељи могу и желе да ми приуште финије ствари, али то не злоупотребљавам. На пример, осим патика и три ташне које поседујем, 99 посто ствари су ми јефтиније. То ми одговара, сама располажем својим могућностима и драже ми је да за исте паре узмем 7 топ ствари у јефтинијој радњи, него маркиране панталоне које ћу једном обући - објаснила је Ђина.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".