Ćerka proslavljenog pevača Harisa DŽinovića, Đina, veoma ja aktivna na društvenim mrežama iako njeni roditelji to baš i ne podržavaju.

 

 

Đina redovno pokazuje svog dečka, fudbalera Andreja Đurića, ali i garderobu i novu vilu na Dedinju, što je nekima zasmetalo pa su počeli da je napadaju na društvenim mrežama:

- Zašto si toliko utripovana materijalnim stvarima i pokazivanjem vile - pitali su Đinu u nedavnom “intervjuu” na Instagramu. No, imala je spreman odgovor:

 

 

- Ja smatram da nisam, možda grešim… Veoma sam srećna što imam ovakve roditelje, a isto tako smatram da ne bih mogla da se bavim ovim poslom (TikTok, Instagram - ne smatram da je to posao, ali ne znam kako drugačije da se izrazim), kad bih samo snimala glavu na beloj pozadini. Ja snimam svoje aktivnosti tokom dana, gde idem, s kim, kako sam se obukla… I to vas privlači da me “zapratite”. Snimala ili ne, opet ću se tako obući, opet ću tu i tu izaći, tako moj život zapravo izgleda. Veoma sam zahvalna na svemu, videli vi to ili ne, naravno da cenim i delim ono što imam, da pomažem životinjama i deci, novčano ili u nekim drugim formama. Takve stvari se ne kače, jer šalju pogrešnu poruku i ne rade se da bi se objavljivale - objasnila je Đina.

 

 

- Ima sreće da moji roditelji mogu i žele da mi priušte finije stvari, ali to ne zloupotrebljavam. Na primer, osim patika i tri tašne koje posedujem, 99 posto stvari su mi jeftinije. To mi odgovara, sama raspolažem svojim mogućnostima i draže mi je da za iste pare uzmem 7 top stvari u jeftinijoj radnji, nego markirane pantalone koje ću jednom obući - objasnila je Đina.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".