Сандра Мељниченко недавно је и званично постала милијардерка и, према листи магазина "Форбс", осма најбогатија жена на свету. Наиме, њен супруг, тајкун Андреј Мељниченко, дан пред увођење санкција Русији преписао јој је сву имовину, процењену на око 24 милијарде долара.

Фото: Јутјуб принтскрин/Henrik Kalmar

 

 

А када располажете толиким новцем, немате неку претерану потребу да долазите у додир са “обичним” народом. Сандра, додуше, понекад воли да изађе међу људе. Виђали смо је како опуштено шета улицама италијанских летовалишта и Азурном обалом, иако би добар део тога могла да купи. Не знамо ко су јој најбоље другарице, то вешто крије, али једна од ретких особа са којима је блиска је регионална музичка звезда Нина Бадрић.

Почеле су интензивније да се друже крајем 2009, када је Нина у Москви певала на свадби Сандриног млађег брата Милана Николића.

Фото. В. Данилов

 

 

- Сандра и Андреј су супер. Познајем их низ година. Њих двоје воле да деле привилегију свог живота на високој нози са бројним пријатељима. Најважније је то што ми је са њима увек пријатно, јер су једноставни и неоптерећени људи. Богати су, то је заиста привилегија, али, с друге стране, имам и пријатеље који немају новца. У оба случаја битно је да се енергије поклапају - испричала је певачица једном приликом.

Фото: Профимедиа

 

 

Подсетимо, некадашња моделсица Александра Сандра Николић Мељниченко (1977) удата је за руског милијардера Андреја Мељниченка (1972) с којим из брака дугог 11 година има трогодишњу ћерку Тару. Пре удаје Александра се бавила моделингом и била чланица прве поставе групе "Моделс". С обзиром на то да је имала богату каријеру у иностранству, Андреја је упознала преко заједничких пријатеља док су боравили на Азурној обали, а од тог тренутка њен живот претворио се у бајку.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".