Беби Дол је увек интригирала јавност, а њена љубавна прича са Масимом Савићем, иако је одавно окончана, увек изнова интересује јавност. Овај пар се упознао у авиону, а Беби је открила да тада није гајила никакве симпатије према Масиму.

Фото: Д. Мишић

 

 

- Таман сам се вратила из Египта и била сам у неком авиону када су ми пришли људи да упознам Массима Савића. Он је би пристојан, сећам се тада је имао велики хит. Одмерила сам га, али, да се нико не увреди, помислила сам да је геј - присетила се певачица.

Њихова романса је почела тек касније јер је Масимо био јако упоран и једном је дочекао Беби Дол на аеродрому са цвећем.

Фото: Никола фифић

 

 

- То је било једно врло весело друштво, од отприлике десетак људи. И били смо луди као пушка, свих десет. Увек је било неке лове, није било важно јесам ли зарадио ја, или Беби, или неко трећи. Живели смо на врло високој нози све до рата. Живели смо интензивно, лепо, узбудљиво, авантуристички. Нисмо тада знали како је то добро. И онда смо све зезнули. Престала је комплетна комуникација, животи иду даље и то је то - изјавио је Масимо.

Њих двоје су били јако складан пар, иако је можда тешко поверовати у то. Беби Дол је увек истицала како је упознала његову мајку и да ју је она много волела.

Они су се на крају ипак раздвојили, а разлог никада није до краја откривен, међутим оно што су они рекли је, помало, бизарно.

- Нисмо могли да се договоримо где ћемо бити. Да ли у Истри, Загребу или Београду - открила је Беби Дол.

Беби се касније удала за Алексу Тодоровића, док се Масимо оженио Еном Кондић и са њом има ћерку Мирну.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".