Шкорпија 

Веома је чудно што особа рођена у знаку Шкорпије, с једне стране, у основи мрзи лаж, а с друге стране, склона је лицемерју. Често се људи овог хороскопског знака претварају да су умиљати попут јагњета, док се у неком тренутку не испостави да су страшни и опасни вукови.

У самој астролошкој природи мистериозне и тајновите Шкорпије лежи жеља да сакрије свој прави карактер. Врло често ни најближи људи представника овог знака не схватају сасвим јасно своју праву суштину.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Неспособност људи рођених у знаку Близанаца да поделе своја истинска осећања и мисли чини да их многи људи доживљавају управо као лицемере.

Близанци не воле да разочарају друге и већа је вероватноћа да ће им рећи неку пријатну лаж него што ће их узнемирити непријатном истином. Представници овог хороскопског знака стварају утисак о искреним и поверљивим личностима, али често се испостави да је то обмањујућа утисак. Близанци никада не говоре шта мисле о одређеном питању док не чују мишљење већине о њему.

Лав

Лавови су лицемерни, углавном зато што сањају о томе да привуку што већу пажњу других. Они стварају атрактивну и импресивну слику у друштву како би стекли интересовање за себе. Међутим, када Лав не добије аплауз којем се тако страсно надао, почиње да показује свој прави карактер предатора. Бесни Лав је прави Лав. Тада заборави на своју лажну слику и почне јасно да показује да је већи, снажнији, талентованији од свих других.

Вага

Људи Ваге су лицемер број један у читавом Зодијаку. Увек знају истину о стварима, али никада неће рећи шта виде или осећају ако то може да изазове неку врсту "забуне". Ваге имају тенденцију да закопају главу у песак попут ноја и не умешају се у било какву расправу или контроверзу, бранећи став у који верују.

Представници овог астролошког знака су врло велики манипулатори и чине све да се други осећају добро, само да не би нарушавали сопствени мир и спокој.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".