Бик 

Они су непоколебљви романтичари. Познати су по својој страственој личности и учиниће баш све за своју даму. Такав мушкарац ће увек обратити пажњу на то да ли сте вољени или збринути. Бикови су такође познати по својој оданости и они ће вам поклонити своје срце, ако вас много воле.

Фото: Профимедиа

 

Рак 

Они су осетљиви, емотивни и знају шта могу да ураде да се осећате веома вољено. Њихов главни приоритет лежи у односу са партнером. Осим што су врло обзирни према осећањима своје партнерке, они стално раде на томе да се осећате посебном и јединственом.

Јарац 

Поносни су на показивање свог партнера. Они ће учинити да се њихова партнерка заиста осећа као краљица, са свом љубављу, пажњом и бригом коју могу да понуде. Јарчеви су лојални људи, који остају одани својој партнерки. Када вам се једном посвете остаће уз вас, без обзира на све. Они знају колико вреди бити веран некоме кога воле.

Фото: Профимедиа

 

Рибе 

Они страствено воле и никада не престају да третирају своју жену као краљицу. Циљ им је љубав која је лепа, величанствена и вечна. Веома су прецизни у погледу тога коме се обавезују, а када то ураде, старају се да се према њима понашају потпуно исправно. Рибе ће своју жену обасипати поклонима, цвећем, чоколадама и свим осталим стварима које воле.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".