Познаваоци астролошких прилика кажу да четири хороскопска знака се најчашће враћају бившим партнерима, а у наставку откријте о коме је реч.

Бик

Бикови су познати као лојални и одани партнери, али неретко, планета која влада овим знаком - Венера завлада свим њиховим чулима и они имају потреби за романтичном причом од које ће да направе бајку.

Они имају људе који су им на неки начин обележили живот, па ће тако и жена и мушкарац Бик имати некога коме бар у машти могу да се врате када год пожеле. А ако им се којим случајем укаже шанса у стварности, радо ће је искористити, верујући да ћа баш са том особом бити до краја живота.

Фото: Профимедиа

 

 

Рак

Романтични и осећајни Ракови стално чезну за нечим што немају, па су тако склони да идеализују бивше партнере и убеде себе да постоји онај с којим им је било најбоље.

У моментима "слабости" или када "зашкрипи" у вези у којој су у датом моменту, Ракови "поклекну" пред налетом носталгије и окрећу се бившим љубавима. Проблем настаје када схвате да су однос који су некада давно прекинули идеализовали.

Вага

Ваге увек имају ону "једну посебну љубав" која им је обележила живот и која је другачија од свега пре, али и после ње. То су углавном они партнери с којима нису из неког разлога умели да одрже везу, а с којима су се растали без свађе и расправе, јер они не воле никакве врсте "тензија", а посебно не са онима који им значе.

Романтична Венера, богиња љубави и лепоте, која влада њиховим знаком не да им мира и они увек имају ту љубав за којом чезну и која је само за њих била најлепша и највише их испуњавала. Ма како да се плаше промена и да не желе да напусте "сигурну луку", бар у мислима често ће се враћати тој особи коју су одабрали да је за њих целог живота најпосебнија од свих.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

Несигурне Рибе, којима влада планета илузије и обмане Нептун, склоне су да се самообмањују да им је у неким везама које су напустиле било лепше и романтичније него у оној у којој су тренутно.

По природи су представници овог хороскопског знака они који сматрају да љубав није права ако није "зачињена" патњом и неким носталгичним сећањем. Зато се неретко враћају бившим љубавима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".