Тома Круза поново можемо да гледамо у главној улози, а поред њега видећемо и неке старе ликове из претходног филма која смо волели,. 

Талентовани Мајлс Телер игра једну од главних и веома битних улога.   Џенифер Конели се такође савршено уклопила и спонтано ушла у необичан живот Пита Мичела.

Фото: Профимедиа

 

Када се појавио, сви су филм запамтили по главном лику Тому Крузу и брзини, а први филм "Топ Ган" померио је  свакакои утицао на савремену културу и обликовао жанр на посебан начин. Аутори филма верују да ће и ''Топ Ган Маверик'' формирати будуће генерације долазе а Пит Мичел остати оно што је одувек и био – најбољи међу најбољима!Лејди Гага је написала песму за овај филм, а уочи светске премијере филма у Кану објавила је и видео за песму.

„Када сам написала ову песму за филм "Топ Ган: Маверик", нисам чак ни схватила колико се слојева простире кроз срце филма, моју психу и природу света у којем живимо. Радила сам на песми годинама, усавршавајуц́и је, покушавајуц́и да је учиним нашом“, написала је Лејди Гага на својим друштвеним мрежама и додала:

„Желела сам да претворим музику у песму у којој делимо нашу дубоку потребу да будемо схвац́ени и да покушамо да разумемо једни друге - чежњу да будемо блиски када се осец́амо тако далеко и способност да славимо животне хероје.“

Тако сам захвална Тому, Хансу и Џоу на овој прилици. Било је лепо искуство радити са њима. Ова песма је љубавно писмо свету током и после веома тешког времена. Веома сам узбуђена што ћу вам је поклонити 3. маја“, навела је Лејди Гага.

Ако сте љубитељ бризине и волите акционе филмове  обожавате  али и оне који буде носталгичне и посебне емоције, наставак "Топ Гана" ће вас сигурно оставити јак утисак на вас. 

(Курир/ 24 седам) 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".