Маршелин је имала складну породицу и ништа није упућивало на то да ће је у животу снаћи многе недаће. Она је имала невероватну лепоту, а многи мушкарци су уздисали за њом.

Још као мала је почела да се бави глумом и могло је да се наслути да ће то бити њен животни позив. И поред великог интересовања бројних продуцента, још као веома млада глумица Маршели се одлучила да глуму стави у други план и да се посвети породици.

За Џона Војта се удала кад је имала само 20 година, 12. децембра 1971. године. На њену велику несрећу у браку је имала је два побачаја због чега је била у тешком психичком стању.

Ипак није желела да одустане. После неколико година поново је остала трудна и родила сина, Џејмса Хејвена, а две године након њега и Анђелину.

Упркос томе што је жртвовала блиставу каријеру због породице њен муж није имао обзира ни према њој нити према деци. Страни медији су много пута писали о томе како ју је варао када год је за то имао прилику.

 

Маршелин и Војт су се растали 1976, а званично развели 1980. године. Након развода од Војта, ушла је у везу са Билиом Дејом. Заједно су живели 11 година, али се нису званично били у браку. Живели су заједно све док их смрт није раставила.


 Бертран се борила са раком јајника, а потом и раком дојке скоро осам година.

 

Умрла је 2007. године. Како су и Маршелинина мајка и сестра умрле од рака,

Анђелина је претпостављала да ће се и њој десити слично.

- Моја бака је умрла такође млада, па је моја мајка увек мислила да ће се то десити и њој - открила је глумица.

У време када је умрла њена мајка, Анђелина је имала троје деце. 2008. године Анђелина и Бред Пит добијају ћерку Вивијен Маршелин Џоли Пит, која добија име по својој покојној баки.

Фото: Профимедиа

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".