Toma Kruza ponovo možemo da gledamo u glavnoj ulozi, a pored njega videćemo i neke stare likove iz prethodnog filma koja smo voleli,. 

Talentovani Majls Teler igra jednu od glavnih i veoma bitnih uloga.   DŽenifer Koneli se takođe savršeno uklopila i spontano ušla u neobičan život Pita Mičela.

Foto: Profimedia

 

Kada se pojavio, svi su film zapamtili po glavnom liku Tomu Kruzu i brzini, a prvi film "Top Gan" pomerio je  svakakoi uticao na savremenu kulturu i oblikovao žanr na poseban način. Autori filma veruju da će i ''Top Gan Maverik'' formirati buduće generacije dolaze a Pit Mičel ostati ono što je oduvek i bio – najbolji među najboljima!Lejdi Gaga je napisala pesmu za ovaj film, a uoči svetske premijere filma u Kanu objavila je i video za pesmu.

„Kada sam napisala ovu pesmu za film "Top Gan: Maverik", nisam čak ni shvatila koliko se slojeva prostire kroz srce filma, moju psihu i prirodu sveta u kojem živimo. Radila sam na pesmi godinama, usavršavajući je, pokušavajući da je učinim našom“, napisala je Lejdi Gaga na svojim društvenim mrežama i dodala:

„Želela sam da pretvorim muziku u pesmu u kojoj delimo našu duboku potrebu da budemo shvaćeni i da pokušamo da razumemo jedni druge - čežnju da budemo bliski kada se osećamo tako daleko i sposobnost da slavimo životne heroje.“

Tako sam zahvalna Tomu, Hansu i DŽou na ovoj prilici. Bilo je lepo iskustvo raditi sa njima. Ova pesma je ljubavno pismo svetu tokom i posle veoma teškog vremena. Veoma sam uzbuđena što ću vam je pokloniti 3. maja“, navela je Lejdi Gaga.

Ako ste ljubitelj brizine i volite akcione filmove  obožavate  ali i one koji bude nostalgične i posebne emocije, nastavak "Top Gana" će vas sigurno ostaviti jak utisak na vas. 

(Kurir/ 24 sedam) 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".